Τρίτη, 7 Απριλίου 2009

Το αίμα του φοιτητή στα κεφάλια σας αλήτες

Το αίμα του άτυχου φοιτητή που βρέθηκε στα ερείπια του σεισμού ας πέσει στα κεφάλια σας αλήτες της "Δημοκρατικής Αριστεράς", που στέλνετε εκατοντάδες χιλιάδες νέους στο εξωτερικό να σπουδάσουν.
Το αίμα του φοιτητή και τα δάκρυα της οικογένειάς του στα κεφάλια σας αλήτες του ΠΑΣΟΚ που αρνήστε το δικαίωμα σε αυτά τα παιδιά να σπουδάσουν στον τόπο τους.
Το αίμα του νέου παιδιού στα κεφάλια σας φοιτητοπατέρες που με τη στείρα σας άρνηση ανγκάζετε χιλιάδες παιδιά να ζουν με το ζόρι στο εξωτερικό.
Τα δάκρυα όλων αυτών των παιδιών στα κεφάλια σας αλήτες καθηγηταράδες, που χωρίς τη σιγουριά του δημόσιου Πανεπιστήμιου είστε ένα μηδενικό. Το ξέρετε και πολεμάτε κάθε τι διαφορετικό.

Το αίμα αυτού του παιδιού στα κεφάλια όλων μας, όλης της ελληνικής κοινωνίας που κάθεται και βλέπει τους τεμπέληδες να αρνούνται την ίδρυση των ιδωτικών Πανεπιστημίων στον τόπο μας και δεν αντιδρά.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
Όχι άλλη φοιτητική μετανάστευση. Όχι άλλοι νέοι άνθρωποι ξεριζωμένοι. Όχι άλλα φοιτητικά καραβάνια σε Ιταλίες, Αγγλίες και Βοσνίες
ΤΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα φιλε μου μπραβο για το άρθρο...

Ανώνυμος είπε...

Λες αρλούμπες και μετά γράφεις ως ανώνυμος για να επιβραβεύσεις τον εαυτόν σου.
Μπράβο θα πας πολύ μπροστά εσύ μια μέρα, χα, χα

Ανώνυμος είπε...

TO ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΟΣΜΟ. ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Κ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ, ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ, ΕΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ. Κ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, Κ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΑ 30 Κ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.Κ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΑΥΤΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΟΡΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Κ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΝ, Κ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ? ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ? ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ Κ ΤΟΥ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΟΥ?
ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΛΕΩ Κ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΕΚΑΝΕΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ Κ ΣΕ ΕΚΟΨΑ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!

KAKAFLIKAS είπε...

Αυτή είναι η κορυφή του παγόβουνου! Το 1967 η χούντα ενεθάρυνε και σχεδόν διαφήμιζε τις σπουδές στην Ιταλία! Γιατί; Μέσα σε 3 χρόνια είχε στείλει (βλ. ξεφορτωθεί)εκεί 30.000 φοιτητές.Τριάντα χιλιάδες ''αντιδραστικούς'' δηλαδή και εν δυνάμει ''αντι-επαναστάτες'', αδιαφορόντας για το τρομακτικό οικονομικό κόστος του συναλάγματος που έφευγε έξω! Είχε προηγηθεί η Αυστρία και το Γκράτς! 10.000 Έλληνες εκεί (1958-65). Δεν είναι επιθυμητοί οι σκεπτόμενοι σ'αυτή την χώρα φίλε μου. Είναι μάλιστα και επικίνδυνοι διότι ζητούν προγράμματα, δουλειά, πρόοδο κλπ. Φαντάζεσαι τους αρτηριοσκληρωτικούς εντολοδόχους γραικύλους, σφουγκοκωλάριους των διαφόρων αφεντικών; Πως θα τα βγάλει πέρα η αγραμματοσύνη και η κουτοπονηριά τους με πραγματικούς σκεπτόμενους ανθρώπους; Ποιός θα τους ψηφίσει; Ποιός θα πιστέψει τους Μαυρογιαλούρους;;; Αστους να φύγουν λοιπόν σου λέει. Οι περισσότεροι θα μείνουν εκεί και θα αφομοιωθούν. Ας έρχονται δυό φορές το χρόνο για διακοπές! Ακίνδυνοι θα είναι!