Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2009

Οι "Κάτοικοι Εξαρχείων" είναι όλοι έμποροι ναρκωτικών?

Διαβάζω στο Ελεύθερο Τύπο την είδηση με τίτλο: "Αποφασισμένοι οι κάτοικοι Εξαρχείων" και σκέφτομαι "Επιτέλους, αποφάσισαν να αντιδράσουν στην ασυδοσία και τον υπόκοσμο που βασανίζει τη γειτονιά τους"...αμ δέ. Ακούστε τη συνέχεια του άρθρου....

"Σε συνέλευση τους το απόγευμα της Δευτέρας τα μέλη της επιτροπής πρωτοβουλίας κατοίκων των Εξαρχείων δήλωσαν ότι δεν θα επιτρέψουν άλλο την αστυνομική παρουσία έξω από τα σπίτια των κατοίκων ενώ θα προχωρήσουν σε σειρά κινητοποιήσεων με εκδηλώσεις και καθιστικές διαμαρτυρίες ενώ θα ενημερώσουν για τις επιπτώσεις από την αλόγιστη χρήση χημικών".

Σ'αυτή τη χώρα έχουμε τρελλαθεί τελείως, πιά. Παιδιά δεν έχουν αυτοί οι "κάτοικοι";
Δεν τους ανησυχεί το απίστευτο εμπόριο ναρκωτικών που γίνεται μπροστά στα μάτια τους μέρα-μεσημέρι?
Όλοι οι πρεζάκηδες της Αθήνας στα Εξάρχεια μένουν? ή είναι όλοι έμποροι ναρκωτικών και θέλουν την ησυχία τους?

1 σχόλιο:

KAKAFLIKAS είπε...

Μα αυτοί που αναφέρονται σαν ''κάτοικοι'' δεν είναι οι πραγματικοί! Είναι οι γνωστοί και μη εξερετέοι.. άγνωστοι,που με την ανοχή λόγω φόβου, των κατοίκων, έχουν δημιουργήσει αυτό το μόρφωμα που τολμούν και ονομάζουν ''ελεύθερο χώρο έκφρασης και δημιουργίας''!!!! Και όλα αυτά υπό το βλέμμα της συντεταγμένης(;;) πολιτείας, αυτής που κατοικεί από Μαρούσι και πάνω. Άλλωστε όπως έλεγε και μεγαλοστέλεχος του Ανδρέα, το 1985 όταν ο μεγάλος Τρίτσης,είχε προτείνει σχέδιο ανάπλασης της περιοχής, ''..δεν πρέπει να στερήσουμε το Πολυτεχνείο από τον φυσικό του πνεύμονα(!!!)δημιουργίας και ανταλλαγής ιδεών(!!!)'' Το όνομα του κυρίου αυτού, στην διάθεση των ενδιαφερομένων. Σημείωσε ότι τότε ξεκίνησε η ''ανταλλαγή'' άλλων προιόντων, αφού η περιοχή προστατευόταν ουσιαστικά από τον ''θεσμό''του Παν. ασύλου!!Άρα πλήρης απουσία ατυνόμευσης και μάλιστα με τις ευλογίες της πολιτείας!!!