Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008

Αυτός ο Τσίπρας είναι ηλίθιος?


Ακούστε τι δήλωσε το "μέλλον" της πολιτικής ζωής του τόπου (Πανάθεμά μας, μέλλον που έχουμε):

"Να αφοπλιστεί η αστυνομία και να καταργηθούν τα ΜΑΤ" ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλλέξης Τσίπρας μιλώντας την Παρασκευή στη Μυτιλήνη

Σε λίγο θα ζητήσει να αφοπλιστούν και οι ένοπλες δυνάμεις....

Για να δούμε τα πράγμτα λίγο σοβαρά,

Άν καταλαβαίνει τι ζητάει είναι επικίνδυνος για το πολίτευμα και την κοινωνική γαλήνη, αν δεν καταλαβαίνει τι είπε τότε είναι ηλίθιος.

2 σχόλια:

KAKAFLIKAS είπε...

Το παιδι βλέπει μακριά! Στην ομογενοποίηση των λαών και των πολιτισμών! όλοι μαζί αδελφωμένοι και (χαζο)χαρούμενοι, μαύροι,άσπροι,καφέ,κίτρινοι,μογκόλοι , κλπ, να κοιτάμε σε κατάσταση τράνς τον Μεγάλο αδελφό!! Άλλωστε τι την θέλουμε την ιστορία και την εθνική ταυτότητα; Ρώτησε καποιον απο αυτούς τι έγινε στην Σμύρνη το ΄22, ή που είναι τα Δερβενάκια; ή τα οχυρά Ρούπελ!Ενώ για την Μαντόνα πχ, ακόμα και τι χρώμα βρακί φοραει σήμερα στις 8:00 ξέρουνε!

KAKAFLIKAS είπε...

Τελικά μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του,μόνο ηλίθιος δε φαίνεται. Αντίθετα πολυ διαβασμένος και προγραμματισμένος. Γνήσιο τέκνο της παγκοσμιοποίησης και ισοπέδωσης ιδεών, ιστορίας, αξιών. Κάθε χώρα της ΕΕ διαθέτει τουλάχιστον από ένα Τσίπρα! Φαίνεται ότι το είδος ανθεί στους δίσκολους καιρούς που ζούμε. Και όταν μιλάμε για παγκοσμιοποίηση, δεν ενοούμε αυτή των αξιών, του σεβασμού τών πολιτών και των δικαιωμάτων,αλλά αυτή της οικονομίας και της εκμετάλευσης των πολλλών, απο τις 100 ισχυρές οικογένειες του πλανήτη καθώς επίσης και του καλλύτερου ελέγχου των ''μαύρων''προβάτων που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον ''παράδεισο'' του Μεγάλου Αδελφού!! (βλ.Τζ. Όργουελ: 1984, και Μπραζίλ). Είναι πιό εύκολο να ελέγχεις μια ομογενοποιημένη μάζα προβάτων, έναν ''πολτό'' δηλαδή άβουλο και εύπλαστο,παρά μεμονομένες ομάδες ανθρώπων, με εθνική ταυτότητα και συνείδηση, οργανωμένους σε κράτη, με νόμους και υπόσταση! Να λοιπόν μερικοί λόγοι ύπαρξης του είδους ''Τσίπρα''κλπ ομοίων. Γιατί οι συγκεκρυμένοι ''απευθύνονται'' δήθεν, στους νέους; Εσένα κι εμένα τι να μας κάνουν; Καμένα χαρτιά είμαστε γι αυτούς! ''έσβησε η τσούλα η ιστορία αρχαία οράματα..'' βλέπεις φίλτατε!